miercuri, 27 iulie 2016

Oferta generoasa pentru clientii www.proiectari.md

Oferta atit pentru comandatarii proiectelor pentru casele de locuit cit si a complexelor de locuit, comerciale, tehnice, sportive care vor fi executate in cadrul www.proiectari.md, vor primi gratuit vizualizarea animata a obiectului de proiectat.
Verifica aici posibilitatile noastre tehnice
http://www.proiectari.md/vizualizari-arhitecturale/

https://www.youtube.com/watch?v=CD2MXOHsIZU
https://www.youtube.com/watch?v=Kw9PWd79tXA
https://www.youtube.com/watch?v=4IaIRaGIyfw
https://www.youtube.com/watch?v=6AJzaY0rzlo













duminică, 24 iulie 2016

Design Interior de la www.proiectari.md

Introducem Designul interior ca serviciu de baza
Proiectele de design interior pe care le realizam atat pentru oficii, case, vile, obiective comerciale-centre comerciale, malluri,standuri de expozitie,centre tehnice, cat si pentru apartamente, sunt intotdeauna personalizate, reflectand stilul de viata, preferintele si necesitatile fiecarei familii. Planificarea si optimizarea spatiului de locuit face parte din prioritatile demararii proiectului de design interior. Noi va oferim solutii si propuneri 3D si planimetrice realizate la standarde inalte, cu materiale si produse de cea mai inalta calitate.
http://www.proiectari.md/amenajari-interioare/








Amenajari exterioare de la www.proiectari.md

Acum echipa noastra de profesionisti se poate ocupa de amenajarea gradinii si constructiei dumneavoastra fie aceasta particuluara,publica,de agrement sau recreiere

Aspectul exterior al oricarui obiectiv nu face altceva decit sa intregeasca unicitatea intregii Constructii.
Amenajari Exterioare sau Design Exterior poate fi executat atit ca ansamblu cit si unitar, alei, squar, gradina etc.
Spatii de recreiere individuale
  • Spatii de odihna Suspendate
Principii de baza in amenajarea Gradinii
Design-ul gradinii
1. Obiectivul este crearea unui “tablou”. Toata munca de amenajare si plantare este depusa pentru a realiza aceasta idee. Peluza poate fi considerata panza tabloului, casa sau orice alt punct proeminent este figura centrala, iar plantarea florilor completeaza compozitia si adauga culoare.
2. “Tabloul” trebuie sa aiba aspectul unui peisaj natural, nu trebuie sa para fortat, fals.
Orice alt principiu al design-ului de gradina trebuie sa se subordoneze acestor doua.
3. Locul trebuie conceput ca o unitate. Daca locuinta nu arata bine, cereti-i arhitectului sa o imbunatateasca; un arhitect adevarat o va privi ca un intreg, ii va intelege design-ul si sensul si va sugera imbunatatiri care ii vor intari structura. Un amator ii va adauga un semineu aici, o fereastra dincolo, etc.; este posibil ca aceste sugestii sa fie bune, luate fiecare in parte, dar sa nu aiba nimic in comun cu cladirea ca intreg, si sa fie ridicole.
4. Gradina trebuie sa aiba un punct central. Marginile trebuie sa fie mai putin evidentiate decat centrul, astfel ca:
– centrul trebuie sa fie deschis;
– sa incadreze si sa umple laturile, pentru a evita efectul de imprastiere;
5. Florile sunt “accidente”. Ele subliniaza, adauga culoare, dau varietate si finisaj; ele sunt ornamentele, iar peluza si celelalte plante sunt cadrul. O floare la marginea gradinii poate fi mai de efect decat 20 de flori plasate in centrul peluzei – pentru acest caz avem exemplul gradinilor frantuzesti, in care toate plantele sunt asezate in ordine sau cel al gradinilor americane, care au flori pe margine iar pe centru peluza, ca loc de joaca pentru copii.
6. Design-ul unei gradini depinde mai mult de pozitia fiecarei plante, raportata una la alta si la structura locului, decat de caracteristicile plantei. Prin urmare, design-ul unei gradini inseamna infrumusetarea unei bucati de pamant astfel incat sa aiba un aspect natural, de peisaj. Florile si accesoriile trebuie sa sporeasca efectul, nu sa il contrazica.
Momentul propice este toamna, inainte de sosirea ploilor abundente si lasarea asa pana la primavara; daca dorim sa avem zone mai inalte (straturi ridicate), este de preferat ca acestea sa fie la marginile gradinii.
In locurile in care inclinatia este foarte vizibila exista tendinta de a terasa pamantul pentru a obtine sectiuni mai plane. Amenajarea lor trebuie facuta cu grija, pentru ca ele taie peluza si pot obtura si micsora tabloul, atragand atentia asupra lor. Succesul lor depinde in mare masura de rigiditatea lor si felul in care sunt intretinute.
Daca realizarea unei terase este absolut necesara, ea ar trebui sa fie sub forma unui zid sau amplasata langa casa, pentru a lasa cat mai mult spatiu peluzei.
Terasele pot fi inlocuite foarte bine cu zone in panta.
Nu sunt mereu necesare, chiar se recomanda sa nu se pastreze un contur continuu; o linie neregulata este mai naturala si se preteaza mai bine plantarii.
– daca se doreste ca peluza sa fie cat mai mare posibil, atunci trebuie inlaturata demarcarea ei;
– aproape toti copacii sunt afectati de pamantul nisipos adunat in jurul bazei trunchiului; este recomandat ca baza copacului sa fie cat mai expusa, nu numai pentru protejarea copacului, dar si pentru ca trunchiul este o parte distinctiva pentru un copac.
Trebuie sa se incadreze bine in peisajul gradinii, pentru ca altfel ii pot strica farmecul. Unii autori considera ca trebuie sa fie cat mai putine posibil pentru ca strica compozitia artistica; ele trebuie sa fie directe, (sa reprezinte calea cea mai scurta de acces spre un loc anume), continue si unitare ca design. In ceea ce priveste aleile permanente de acces pentru masini, trebuie avut in vedere modul de scurgere al apei, pentru a nu se forma baltoace inestetice.
Cele mai bune materiale pentru aleile principale sunt cimentul si pavajul cu dale, dar in functie de tipul de sol se poate face o alee fara alt material. Pietrisul, zgura, cenusa si alte materiale de acest gen nu sunt recomandate pentru ca nu se comporta bine pe vreme prea uscata sau umeda.
Trebuie mai intai planificata pe hartie. Uneori, plantele de bordura si cele de grup nu se planteaza decat dupa ce s-a stabilit gazonul. De obicei insa, cele doua procese se petrec in paralel.
Dupa ce s-a nivelat pamantul, zonele se delimiteaza cu bete; apoi se pot planta gazonul si florile. Plantarea copacilor se poate face primavara sau toamna (de preferinta toamna cand trunchiul este crescut destul iar pamantul are o conditie perfecta pentru drenaj).
Tufisurile se planteaza inspre spatele curtii. Sapati pamantul, asezati tufisurile la intervale mici, pliviti-le un timp si apoi lasati-le sa creasca. Daca nu va place cum arata pamantul ramas liber intre ele, puteti planta gazon; cine face aceasta sa nu se astepte insa ca tufisurile sa aiba un foliaj bogat. Tufisurile trebuie plantate la intervale mici pentru ca arata mai bine la inceput; este foarte usor apoi sa le rariti.
Tipul folosit trebuie bine stabilit dinainte, pentru ca odata plantat, nivelul si conturul lui nu mai trebuie schimbate. Pregatirea pamantului trebuie facuta foarte constiincios pentru ca permanenta gazonului tine foarte mult de acest pas. Pamantul trebuie sa fie afanat pentru ca radacinile sa se infiga adanc; cel mai bun mod de a obtine un astfel de pamant este prin drenare, dar si prin brazdare. Oricum, fiecare tip de gazon are inscrise instructiuni pe cutia de seminte.

















sâmbătă, 23 iulie 2016

Asistenta acte si permisiuni constructii

http://www.proiectari.md/asistenta-documentatie/

Oferim asistenta pentru obtinerea actelor de baza vizavi de constructie.
Certificat de urbanism – Executarea schitei de proiect si asistenta la obtinerea certificatului de urbanism, si a actelor premergatoare
Autorizatie de constructie – Executarea proiectului de executie pentru obtinerea autorizatiei de constructie pentru toate tipurile de obiecte de construit
Avize de verificare – Obtinerea avizelor de verificare in baza unui proiect de executie
Avize de autor – Medierea obtinerii avizului de autor pentru darea in exploatare
Permisiuni si avize sanitare, pompieri,Politie rutiera,Union Fenosa, Apa Canal, etc. – Pregatirea actelor si elaborarea studiilor pentru obtinerea avizelor centrului de medicina preventiva, departamentul situatii exceptionale a MAI, Politia Rutiera, OCT, etc…
Studii de fezabilitate – Analiza situatiei pentru amplasarea obiectivelor de constructii, puterea de cumparare, rentabilitate, interes etc.
Optimizare cheltuieli constructii – Analizam proiecte de executie si le optimizam asa incit sa micsoram la maxim cheltuielile de constructie
Dare in exploatare – Asistenta la Darea in exploatare, cu pregatirea tuturor actelor, legal, pentru darea in exploatare.

duminică, 17 iulie 2016

Trasare Constructii de la www.proiectari.md


http://www.proiectari.md/trasare-constructiei/


Trasarea unei constructii este primul pas spre realizarea acesteia si unul dintre cei mai importanti, de aceea trebuie sa acordam o atentie deosebita acestei etape, asa cum este o vorba din batrani, mai degraba “masuram de zece ori si taiem o singura data” decat sa taiem de mai multe ori. Greselile facute acum vor necesita costuri suplimentare pentru indreptarea lor. Multe echipe de “meseriasi” trec cu usurinta peste aceasta etapa, in dorinta lor de a trece cat mai repede la saparea propriu-zisa a fundatiilor.
Ne-am pus ca sarcina trasarea atit a casei propriu zise proiectate la noi sau in cadrul unui alt birou de proiectare, cit si a incaperilor de la interior. Avantajul colaborarii cu www.proiectari.md in cazul acesta este ca dupa trasarea pe negru beneficiarul nu este multumit de rezultatul obtinut, proiectele executatate in cadrul www.proiectari.md pot fi adaptate cerintelor finale ale acestora  din urma, sau in cazul proiectelor externe nu putem executa aceste modificari, avind in vedere dreptul de autor.
I. Trasarea Casei pe terenul de constructie se face prin solicitare anterioara si presupune prezenta citorva acte de baza:
1.Proiectul de executie si anume: Plan General, Solutii Arhitecturale si Constructii Beton Armat
2.Actul de proprietate
3.Planul Geometric
4.Topografia Scara 1:500 sau varianta electronica a acesteia
II. Trasarea peretilor interiori ai constructiei se face in baza proiectului de arhitectura, a planelor pe care acesta il contine si in cazul folosirii unor tehnologii speciale, ma refer la casele de lemn e necesar descifrarea compozitiei peretilor
Lipsa unor materiale din lista de mai sus ar putea duce la incoerenta tehnica a lucrarii, sau la abateri nedorite.
Pentru executarea trasarii constructiei  folosim Utilaj GPS, Nivela si trasoare lazer.
Timpul de executie a lucrarii intre 1 si 7 zile lucratoare in functie de complexitatea obiectului si saturarea graficului nostru de lucru
Apelarea la acest serviciu specializat scuteste ulteror de conflictele cu legea, scuteste de cheltuielile de revedere a proiectului si respectiv ajuta la formarea unei imagini clare vizavi de aspectul ulterior al constructiei

sâmbătă, 16 iulie 2016

Acum www.proiectari.md, a revenit din vacanta

Asa cum vacanta noastra a luat sfirsit, www.proiectari.md isi relanseaza activitatea productiva.In acest noi revenim cu forte proaspete si pregaim o lansare de produs nou.In curind vom lansa serviciul deproiectare si executie a landshaftului de gradina,public si privat, a selectarii florale, a organizarii stratificate asa incit clientul nostru sa primeasca spectrul complet de servicii de design arhitectural la cele mai accesibile conditii.

www.proiectari.md - Companie de Proiectare