duminică, 13 noiembrie 2016

Design Interior Panorama 360 VR

http://www.proiectari.md/design-interior-panorma-360-vr/

http://www.proiectari.md/design-interior-panorma-360-vr/

Design Interior Panorma 360 VR

Posibilitatile produsului de Design Interior  Panormic 360 VR
Produsul de Design Interior  Panormic 360 VR ofera o posibilitatea extraordinara de a aprecia fiecare amanunt al designului comandat si este de fapt continuarea tehnologica a unui produs de design interior clasic. Procedura de executie e absolut identica cu a unui produs clasic, Solutia VR se ofera clientului cu gusturi fine pentru a pricepe, intelege, savura fiecare amanunt a scenei reprezentate.
Asa cum orice incapere poate fi supusa lucrarilor de design, putem transforma orice imagine plana in produs 3d virtual, asa incit inainte de a purcede la lucrarile de reparatie sa fiti absolut sigur ca ceea ce producem impreuna cu dumneavoastra la nivel de ideie si conceptie este exact de ce aveti dumneavoastra nevoie.
Orice lucrare la necesitate si dorinta clientului poate fi insotita de desene tehnice, borderou consum materiale, si solutia tehnica clasica tiparita, imaginea 3d, astfel incit ceea ce apare pe ecran sa poata fi realizata si live in fiecare incapere a apartamentului,dormitorului, sufrageriei, oficiului, biroului,salii de conferinte, incaperii tehnice,etc...
Posibilitatile marketologice ale produsului sunt aproape nelimitate!
Asa incit orice agent de vinzare poate prezenta produsul vindut de la distanta in cazul in care clientul nu poate vizualiza personal ceea ce vrea sa achizitioneze.
Designul interior si exterior panorama 360 VR iti permite aproape imposibilul.Iti permite aproape sa palpezi produsul final inainte de a cheltui sume impunatoare pentru realizarea lui in natura
In momentul in care clientul achizitioneaza un apartament intr-un bloc vechi sau nou, un produs imobil cum ar fi: Oficiu, incapere tehnica, service auto, casa de locuit, etc, fara finisare interioara si exterioara cu ajutorul tehnologiei de executie si prezentare a produsului de Design interior si exterior panorama 360 VR, primeste solutia optimala si principalul dorita, pe care o poate palpa si retrai, inainte de a purcede efectiv la achizitionare si realizare
De asemenea in cazul in care clientul e in pana de idei vizavi de solutia de finisare a incaperii, va putem ajuta sa obtineti exact ceea de ce aveti nevoie cu cheltuieli minime.
Designul 3d panorama 360 VR este cu adevarat produsul de design al viitorului si acum echipa noastra este gata sa satisfaca orice fantezie in materie de design interior sau exterior
In cazul in care nu aveti la indemina resurse tehnice necesare pentru a testa tehnologia Design 3d panorama 360 VR va putem oferi posibilitatea exclusiva de a incerca produsul inainte de a-l comanda.
De asemenea primiti la fiecare produs comandat o casca VR absolut gratuit!!!
Fiecare produs realizat de noi primeste mediatizare pe retelele sociale la dorinta clientului asa incit poate fi vizualizat de peste 50 000 eventuali cumparatori!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu

www.proiectari.md - Companie de Proiectare