duminică, 28 mai 2017

Machete Arhitecturale de la http://design.proiectari.md/machete-arhitecturale/


Dragi prieteni. Va prezint cea mai noua linie de productie a companie Serex Grup Moldova,si anume linia de elaborare a Machetelor Arhitecturale mari si mici elaborate din sticla organica, Material plastic PVH si elaborate la imprimanta 3d Profesionala

Vezi mai multe detalii:
http://design.proiectari.md/machete-arhitecturale/
Prezentam viitorul frumos!



Executam Machete Arhitecturale in Chisinau, Republica Moldova pentru orice regiunea a lumii distribuindu-le in termen in oprice colt al lumii prin serviciul de curierat. Obligatoriu la elaborarea machetei arhitecturale executam schita de macheta in 3d cu modelarea acesteia pina la cele mai mici detalii, schita care obligatoriu se coordoneaza cu comandatarul. Schita la rindul ei se executa obligatoriu in baza unui proiect, final in cel mai bun caz deja verificat si autorizat ca sa nu avem surpriza schimbarilor care in cazul unui obiect arhitectural de anvergura sunt foarte nedorite. La executarea Machetelor arhitecturale lucram pe doua variante:
1. Din sticla Organica
2. Din material plastic PVH
3. Tipar la imprimanta 3d
1. Prima varianta este mai scumpa avind avantajul unei rezistente mai bune in timp si respectiv cu un aspect mai calitativ. Macheta se aranjeaza pe o masuta speciala care sa reziste greutatii finale a machetei care poate ajunge pina la 80kg in cazul unei detalizari naturale complete. De asupra se modeleaza o cupola din sticla organica cu rol protector cu elemente de armare care sa reziste unei greutati de pina la 40 kg suspendate pentru a evita deteriorarea acesteia in momentul transportarii sau avarierea accidentala la sprigin sau alte momente neprevazute din timpul prezentarii sau conservarii acesteia. Pretul pentru un asa tip de macheta porneste de la 0.3 euro/m2 proiectat si poate creste in functie de nivelul de detalizare si volumul manufacturii depus la elaborarea acesteai. Paralel putem include atit modele de planuri alaturate cu modelarea amplasarii mobilei si altor elemente ale habitatului cit si includerea unui perete pe fatada din sticla transparenta care ne permite sa vizualizam pe verticala interiorul obiectivului fie el bloc de locuit, casa sau obiect tehnic.
2. Varianta cu material plastic PVH pastreaza aproximativ aceleas calitati ca varianta de macheta arhitecturala din sticla organica cu exceptia rezistentei care este net mai slab si materialul are tendinta sa se ingalbineasca la contactul cu razele ultraviolete.Costul pentru o macheta arhitecturala din PVH porneste de la 0.1 euro/m2 proiectat.
3. Cea mai calitativa solutie este varianta tiparita 3d la imprimanta profesionista fiind cea mai rezistenta, cea mai detalizata cea mai calitativa dar si cu un pret mai inalt care porneste de la 0.6 euro/m2 proiectat.
Oricare varianta sufera o prelucrare ulterioara speciala in asa fel incit textura peretilor sa fie redata complet in conformitate cu materialul care va fi folosit ulterior

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu

www.proiectari.md - Companie de Proiectare