marți, 5 ianuarie 2016

Nou! Gradina pe fatada oricarui proiect din colectia www.proiectari.md

Alege un proiect din colectia www.proiectari.md, si primesti proiectul de executare a modulelor de inverzire a fatadelor absolut gratuit.









Cum se executa acest tip de amenajare:
Se formeaza initial o rama de fixare, pe care se instaleaza tijele de directie, pe care se fixeaza celule sau modulele in care individual sau grup se va cultiva o planta sau un grup de plante,fiecare cu ambianta lui, cu tipul lui de sol etc. etc.
Creati frumoase gradini luxuriante, in interior sau exterior cu modulele de tip stup
Gradinile verticale sunt create cu usurinta folosind amestecuri din soluri naturale pentru a pastra nutrientii. Acest sistem modular permite pastrarea localizata a umezelii si acces usor la fiecare planta, creand conditii optime pentru obtinerea unei gradini verticale pline de succes.
Modular
Sistemul de Gradini Verticale  este cu adevarat modular cu acces usor la fiecare planta si dezvoltare a sistemului atat pe verticala cat si orizontala.
Atasare usoara de perete
Modul este usor de atasat sunt usor de instalat si pot fi rapid fixate de orice perete structural incluzand caramida, beton, lemn, placi de metal, gips-carton si alte suprafete.
Intretinere si Irigare usoare
Sistemul de gradini verticale este usor de intretinut si de irigat. Natura modulara a sistemului permite accesul individual la plante pentru a adauga ingrasaminte daca este necesar. Ingrasamintele si nutrientii lichizi pot fi aplicati si prin sistemul de irigare cu picatura.
Sistemul conventional de irigare cu picatura este instalat pe randul superior al gradinii verticale.
Datorita gravitatiei celelalte zone ale sistemului sunt irigate prin picurarea de apa, vertical, de la planta la planta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu

www.proiectari.md - Companie de Proiectare

Arhivă blog