vineri, 29 ianuarie 2016

Sfaturi simple pentru o gradina frumoasa

1. Gazonul este un punct de reper pentru cineva care paseste intr-o gradina. In functie de aspectul acestuia, invitatii isi pot face o impresie atat despre gradina, cat si despre proprietar. Un gazon ingrijit este baza unei gradini frumoase. El trebuie curatat si udat periodic si tuns cu multa grija.
2. Florile sunt la fel de importante ca si gazonul. Nimic nu infrumuseteaza mai mult o gradina decat cateva tufe de trandafiri sau „Regina Noptii”. Aveti grija la alegerea florilor, deoarece fiecare sortiment are nevoie de ingrijiri speciale.
3. De asemenea, arbustii cu rol decorativ nu trebuie ignorati. Toaletarea acestora este necesara in mod regulat. Formele geometrice nu permit abatari si orice frunzulita/crenguta crescuta la intamplare va strica intreg design-ul gradinii.
4. Nu in ultimul rand, apelati la accesorii, dar nu exagerati. Elemente decorative precum statuete, fantani arteziene, colivii de pasari, bancute din fier forjat sau ghivece din ceramica va pot anima gradina sau o pot incarca daca sunt adaugate  in exces.\


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu

www.proiectari.md - Companie de Proiectare

Arhivă blog